Piet van Dam 25 jaar dirigent

COMPLIMENT VOOR DIRIGENT
Onze dirigent Piet van Dam was op 9 januari 2016, 25 jaar als dirigent aan ons Parochiekoor St. Caecilia verbonden. Op die datum werd hij tijdens de mis door de vice-voorzitter van het parochiebestuur al toegesproken en geprezen.
Maar de koorleden wilden dat nog eens dunnetjes overdoen. Zodoende werd op donderdag 11 februari na de repetitie een gezellige middag georganiseerd. Ook Piet’s vrouw Vera en zijn zus Alie, én onze ereleden, het parochiebestuur en de Pastoor waren aanwezig.
Piet heeft er slag van om ons onze partijen te leren en dat doet hij op een gezellige, geestige en tactische manier. Ook al verhuizen soms leden naar elders, zij blijven toch de repetities en diensten bezoeken. Dat is toch één van de verdiensten van Piet. Hij heeft een groot compliment verdiend. Eigenlijk ook een onderscheiding, maar die heeft hij allemaal al. De zilveren en gouden onderscheidingen van de Gregoriusvereniging. De Pauselijke onderscheiding Pro Ecclesia et Pontifice, en een Koninklijke onderscheiding.
Ons compliment kwam tot uiting in een speciaal voor hem gemaakt toepasselijk meerstemmig lied en een cadeautje.
Al met al werd het weer een heel gezellige middag waar het zingen, maar vooral ook de lach de boventoon voerde.
Wiet Dapper (secretaris)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.