Parochiepraet oktober 2019

Geboortekaartje Koen Verduin (18 jul)
Zo klein, Zo lief, Zo mooi,  Zo van ons, is de tekst op het geboortekaartje van  Cornelis Johannes (roepnaam Koen) Verduin.  Wij feliciteren de gelukkige ouders Martin en Annika met de geboorte van hun zoon en Mats en Lindy Verduin met hun nieuwe broertje.


MIVA-collecte (25 aug)

De collecte opbrengst van de MIVA-Actie bedroeg € 92,45. Hartelijk dank!


Uitvaartdienst mevrouw Riet Ruijter-Smit (31 aug)
Op 31 augustus is in onze kerk de uitvaartdienst gehouden voor mevrouw Riet Ruijter-Smit, die op 88-jarige leeftijd in Schagen is overleden. Deze dienst werd verzorgd door leden van de Avondwakegroep samen met kleinzoon Jos Ruijter, die in deze dienst optrad als acoliet. Na deze dienst is zij begraven bij haar man Cor Ruijter op ons kerkhof. In dit Bereik kunt u het In Memoriam lezen, dat tijdens deze dienst is uitgesproken.

Gerarduskalender 2020
Wij ontvingen een berichtje van Tiny Nanne dat de bekende Gerarduskalenders voor het nieuwe jaar binnen zijn. De prijs van de kalender bedraagt € 7,40.
Vanaf 1 oktober kunt u ze ophalen of bestellen bij Tiny Nanne-Kuiper, Pastoor Willemsestraat 26 in Warmenhuizen, tel. 0226-427655 of 06-41497748.
Haar e-mail adres is: tiny.nanne-kuiper@kpnmail.nl

Schoenendoosactie (nov)
In het vorige Bereik heeft u kunnen lezen dat er 9 november een Gezinsviering is die in het teken staat van Sint Maarten. Na het grote succes van twee jaar terug zal er opnieuw een schoenendoosactie van Stichting Gain Actie4kids worden gehouden. De Sint Josephschool heeft al aangegeven ook mee te willen doen met de actie. Elke groep zal klassikaal een doos vullen.
In dit Bereik kunt u in de aankondiging lezen wat de bedoeling is en wat er wel en niet in de doos mag. Aan u de keus of u de doos wilt vullen voor een jongen of een meisje in de leeftijden van 2 t/m 4 jaar, 5 t/m 9 jaar of 10 t/m 14 jaar. De doos niet dichtplakken wel mag er een elastiek omheen. De verzendkosten worden door de parochie betaald. Wij zijn benieuwd hoeveel gevulde dozen dit jaar een glimlach op de kindergezichtjes zullen geven in de landen Malawi, Sierra Leone, Togo, Moldavië, Roemenië en vluchtelingenkampen in Griekenland!


Misintenties voor het jaar 2020
Parochianen, die hun misintenties willen opgeven voor het jaar 2020 kunnen dit doen zodat wij deze intenties in de komende Bereiken bij de vieringen worden gemeld.

René en Elise Koks.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.